TRAPPENDAL
Lidt forskelligt godt fra husets køkkenregioner
BRØD
Herdis boller
Knækbrød
Madbrød
Rugbrød
Stenalderbrød
FORRETTER / FROKOST
Bønnesalat
Leverpostej
Muslingeforret
Salsa Verde
SUPPER
Bladsellerisuppe
Gulerodssuppe
Kartoffelsuppe
Reje(lakse)suppe
KAGER
Appelsinkage
Den Ulf Sparreske æblekage
Gulerodskage m/ cream-cheece frost
Makronkage med æbler
Makronmuffins
Rugbrødslagkage
Stikkelsbærkage
Æblepie
Upside-down æblekage
DESSERTER
Appelsinfromage
Creme brulee a la Claus Meyer
Hindbæris
Lakrids panna cotta med hindbærgelé
JUL
Brune kager
Dildsild
Fedtkager
Gode råd
Hvid gløgg
Julepostej
Julesild
Klejner
Knepkager
Risalamande
Rødkål
Stegte sild i eddike
SMÅKAGER
Lakrids-nøddesmåkager